Vid en konferens här möts man lika bra mellan fyra ögon som mellan fyrahundra

En konferens i Stockholm City hos Finlandshuset Konferens lämpar sig lika väl for det mindre mötet som för den större konferensen. Vår flexibla och tillmötesgående personal skräddarsyr din konferens efter dina behov och finns alltid där för att hjälpa till. Huset rymmer en stor och sex mindre konferenslokaler, samt en mingelvänlig festsal for ca 200 personer.

Konferens i Stockholm City

Det centrala läget gör det enkelt för er att kombinera konferensen med alla de nöjen en världsstad som Stockholm City har att erbjuda. För längre konferenser, sammanträden och vistelser ordnar vi givetvis logi i samarbete med intilliggande hotell.

Skicka en bokningsförfrågan för konferens direkt

Avkopplande konferenslokaler

Finlandshuset Konferens erbjuder möjlighet till konferens i en avkopplande miljö. Boka in en bastukonferens för upp till 10 personer. Basta, ät, prata, precis som det skall vara i en riktig bastu.

Läs mer om konferenslokalen Sauna

Konferens i Stockholm hos Finlandshuset konferens

Rejäl frukostbuffé eller kanske en kvällsmacka på er konferens?

På Finlandshuset kan du och dina gäster välja mellan fyra olika typer av konferens. Välj själva om ni vill ha ett frukostmöte med en läcker frukostbuffé, eller kanske för- eller eftermiddagsmöte. Självklart kan ni också mötas här på kvällen eller under en hel dag. I huset finns Finlandsinstitutets lokaler och bibliotek samt en vinterträdgård som är en utmärkt fond till en fördrink. I vår restaurang bjuds det på bufféer och spännande mat med inspiration från jordens alla hörn.

Boka konferens

Frukostbuffe på Finlandshuset konferens i Stockholm

 

Behöver ni övernattning i samband med er konferens eller fest?

Vid övernattning samarbetar vi med Hotel Drottning Kristina ett klassiskt och elegant hotell centralt i Stockholms innerstad, bara ett stenkast till er konferens eller fest.

Hotel Drottning Kristina med god förbindelse till Finlandshuset, ett utmärkt val om ni planerar att övernatta i Stockholm City vid er konferens eller fest. Från hotellets entré finns hela Stockholms innerstads utbud av teatrar, restauranger, barer, biografer, affärer och gallerior.

Boka ert boende här.

Hotel Drottning Kristina
Birger Jarlsgatan 24
Tel Bokning  08 122 17 300

eller via mail reservation@drottningkristina.se